Dedicatie......

Inca din titlul anuntului cred ca va intrebati daca chiar este vorba despre o dedicatie,sau este ceva abstract,ceva baliverne?Pentru a nu fi necesar sa cititi tot articolul ca sa stiti la ce sa va asteptati, va spun ca este vorba despre o dedicatie adresate unei domnisoare,al carui nume nu o sa-l destainui,considerand ca cine are de inteles ceva va intelege.
Totul a inceput intr-o excursie frumoasa.Totul era perfect,puritatea anotimpului alb parca se revarsa in inimile noastre si ne facea sa ne simtim bine.La inceput am crezut ca nimic nu poate interveni in a rupe ceea ce credeam a fi o legatura situata desupra realitatii,in acea lume simpla in care se crede ca dragostea e totul.
Dar atunci cand lumea ti-e mai draga,sa te astepti la ce e mai negru de la soarta deoarece asta e menirea ei ;de a te aduce cu picioarele pe pamant si de a te trezi la realitate.Nici macar lacrimile de sange care se preling incet si dureros din inima, nu pot indupleca cruda si dureroasa realitate. Nimic in lumea asta nu e perfect si, din pacate... nici macar tu!
Pt tine draga, pentru ceea ce esti,dar in special pentru ceea ce nu ai fost niciodata......
Sa ai parte de tot ce e mai placut pe lume.Sper sa fi fericita.....

Labels:





Meta

Gossip Toolbar