Acesta e noul Renault Laguna!

Desi Renault a anuntat data de 4 iunie pentru prezentarea oficiala a noii generatii Laguna, Automarket va prezinta in premiera nationala ceea ce toti asteptau doar luni: iata noua Laguna! Suntem siguri ca reactiile nu vor intarzia sa apara, in conditiile in care pana acum, in articolele aparute pe Automarket, v-ati exprimat deja parerile - pro si contra - in legatura cu designul noului model francez.
Renault incearca, prin noua Laguna, sa recucereasca o buna parte a pietei inalte auto, in conditiile in care vorbim de un nou top de gama. Esecul VelSatis a facut ca Renault sa regandeasca de la zero intreaga poveste, astfel ca la startul competitiei intre granzi (adversarii de piata ai lui Laguna sunt Volkswagen Passat, BMW Seria 3 si Audi A4) francezii se aliniaza mai degraba rezervati. In aceste conditii, obiectivele de vanzari ale lui Laguna se situeaza intre 160 si 180 de mii de unitati anual, in conditiile in care Passat se vinde aproape dublu.
Nu se cunosc inca detalii legate de partea tehnica, insa va anuntam deja preturile cu care noul model va debuta in Franta. Intrarea in gama va costa 22.000 de euro iar pentru cel mai puternic motor si cea mai buna echipare viitorii clienti vor trebui sa scoata din cont 27.000 de euro.

sursa:Automarket

Labels: ,





Meta

Gossip Toolbar