Un nou Golf: GT Sport

Volkswagen a oficializat astazi lansarea unei noi versiuni a lui Golf 5, denumita GT Sport. Destinatia: cei care nu isi permit "animalele" GTi sau R32.


Golf 5 refuza sa iasa la pensie. Chiar daca actuala generatie a iubitului si longevivului Golf nu a stralucit, toti iubitorii marcii asteptand deja urmatoarea generatie, Volkswagen continua sa scoata versiuni performante destinate iubitorilor Golf-urilor dopate.Aceasta este si cazul noului Golf GT Sport.
Este vorba de o combinatie reusita intre un Golf GT si un Golf Sport, noua versiune urmand sa le inlocuiasca in showroom-uri pe cele doua anterioare incepand cu aceasta vara.Printre particularitatile estetice ale noului GT Sport se numara grila frontala vospita in negru si designul anterior al lui Golf GT, logo-urile GT Sport, jantele ClassicXs de 17 inch, proiectoarele cu aprindere automata gandite special pentru aceasta noua varianta, suprafetele vitrate fumurii sau tevile duble de esapament cromate preluate de pe fratii nervosi GTi si R32.
Interiorul este si el imbunatatit in comparatie cu versiunile Golf de serie, dispunand in echiparea standard de volan, levier si frana de mana acoperite in piele, senzor de ploaie, climatizare automata, geamuri electrice, scaune sport, sistem audio CD, sase airbag-uri, ABS si ASP.
Sub capota, cei care isi doresc un Golf GT Sport pot opta pentru doua motoare: 1.4 TSi pe benzina si 2.0 TDi de 140 si 170 CP.


sursa: Automarket

Labels: ,





Meta

Gossip Toolbar