Cele mai sexy dive pop

Ne-am gandit si ne-am tot gandit si am ales pentru voi 10 dintre cele mai frumoase cantarete...

1. Beyonce: A cantat mai intai in Destiny's Child, alaturi de alte fete frumoase. Apoi si-a inceput cariera solo. Este o artista care stie sa faca de toate: sa cante, sa danseze, sa joace in filme, sa creeze haine. In plus are niste forme care ii fac pe toti barbatii sa fie "crazy in love".
2. Shakira: Cantaretei de origine columbiana nu i-au ajuns doar tara natala, America Latina sau Europa. A vrut ca talentul ei sa fie recunoscut si in State. Si a reusit. Soldurile ei nu te mint, te fac doar sa stai lipit de ecranul televizorului. Barbatii vor sa fie cu ea, iar femeile vor sa fie ca ea.
3. Kylie Minogue: Cantareata de origine australiana a inceput sa se faca remarcata mai intai ca actrita, in tara natala. Pe piata muzicala are una dintre cele mai lungi si mai de succes cariere. Nu mai e nevoie de alte comentarii…
4. Gwen Stefani: A crescut in Anaheim, California. Inca din liceu a format trupa No Doubt, impreuna cu fratele ei, Eric. Cel de-al treilea album pe care trupa l-a lansat s-a vandut in mai mult de 15 milioane de copii, in lumea intreaga. De atunci, pentru Gwen au urmat multe alte succese, atat cu trupa cat si in cariera solo. In curand vom avea parte de un nou album No Doubt.
5 Fergie: A devenit faimoasa in 2003, o data cu Black Eyed Peas. Dupa doua albume de succes alaturi de trupa cu care s-a lansat, si-a inceput si cariera solo, avand deocamdata la activ un singur album. Cu toate acestea, cantareata spune ca nu are de gand sa paraseasca formatia BEP.
6. Christina Aguilera: Cine ar fi crezut, acum cativa ani ca va ajunge una dintre cele mai sexy cantarete? Stilul vestimentar si atitudinea ei o fac una dintre cele mai cautate vedete. A venit si la Cerbul de Aur sa-si demonstreze calitatile vocale exceptionale… dar nu a plecat acasa cu ravnitul trofeu.
7. Britney Spears: Ei bine, da! Lumea inca o place pe Britney. Fie ca vrem sa stim cum mai arata, fie ca vrem sa aflam cateva barfe noi despre relatiile ei, nu reusim decat sa-i sporim popularitatea. Se pare ca in ultima vreme s-a dat pe brazda, a inceput sa arate bine, sa aiba grija de copii si sa se ocupe de un nou album.
8. Rihanna: Micuta cantareata s-a nascut in Insulele Barbados. Jay-Z a descoperit-o si a adus-o la casa lui de productie, dupa ce i-a ascultat cateva dintre melodii. De atunci a lansat doua albume de succes, iar al treilea va fi si el, cel mai probabil, un hit.
9. Jessica Simpson: Si ea a renuntat, in sfarsit, la imaginea de sfanta si a inceput sa apara in ipostaze mai sexy. Divortul de Nick Lachey a facut-o mai populara ca niciodata, mai ales ca in ultima vreme nu a mai inregistrat niciun album sau macar o melodie.
10. Madonna: In ciuda varstei, ramane regina sexualitatii si a frumusetii, desi a predat deja stafeta unor cantarete mai tinere cum ar fi Britney sau Christina, predare parafata cu un sarut… Este artista cu o mie de fete. Probabil ca ne va mai arata inca multe altele.

sursa:Kissfm

Labels: ,





Meta

Gossip Toolbar