E oficial: Audi R8 va fi si cabrio!

In 2009, vom admira versiunea Targa a lui R8. Pana atunci, Audi scoate alte doua decapotabile: A3 Cabrio si A5 Cabrio.

Daca modelele dezvoltate de Audi va dau impulsuri de adrenalina si avati regrete legate de faptul ca acestea nu ies in versiune cabrio, mai ganditi-va o data. Constructorul german a anuntat ca trei dintre cele mai iubite modele ale sale vor iesi pe piata si in versiuni decapotabile. Este vorba de A3 si de recent-lansatele A5 si R8.
In ceea ce-l priveste pe A3 Cabrio, acesta va fi ultima versiune in gama A3 actuala inaintea lansarii urmatoarei generatii, in 2009. Va fi produs in 23.000 de unitati pe an la Gyor, in Ungaria si va imprumuta foarte multe solutii tehnice de la TT Roadster.
Daca despre A5 Cabrio se stie doar ca va fi asamblat la Neckarsulm in Germania si ca volumul de productie va fi de 28.000 de unitati anual, informatiile legate de unul dintre cele mai asteptate modele ale urmatorilor ani, R8 Cabrio, sunt ceva mai multe.
Astfel, Auto Motor und Sport ne anunta ca versiunea descoperita a lui R8 se va numi oficial R8 Targa si ca aceasta va fi produsa in aceeasi uzina de la Neckarsulm. daca o doriti, puteti incepe sa va strangeti bani, pentru ca aceasta va intra pe pietele europene in 2009. Lansarea lui R8 Targa va coincide cu premiera unei alte versiuni interesante, RS8, care va beneficia sub capota de aportul unui V10 TSI

sursa:Automarket

Labels: ,





Meta

Gossip Toolbar