Audi Q5 vine la Geneva in 2008!

Marti, 15.05.2007Cei care asteapta de la Audi un SUV mai mic decat actualul Q7 trebuie sa mai aiba putina rabdare. Noul Q5 va fi lansat la Geneva, in 2008.

E 100% sigur. Noul Audi Q5 va fi lansat in premiera la Geneva in 2008 si va reprezenta cel mai de temut adversar in segmentul ocupat deocamdata, in gama premium, de BMW X3 si, in scurt timp, de Mercedes MLK.
Se pare ca, in ceea ce priveste designul exterior, viitorul Q5 va reprezenta un amestec intre actualul Q7 si conceptul Cross Quattro Coupe, care a fost lansat recent la Shanghai. Viitorul Q5 va avea multe elemente comune cu A5, coupe-ul prezentat in acest an la Geneva. Motivul este simpu: SUV-ul compact Audi va fi construit pe o platforma comuna cu acesta. In plus fata de acesta, Q5 va dispune de o noua generatie a sistemului quattro, de pachetul Hill descent Control in serie si de suspensii reglabile in functie de suprafata de rulare.
In ceea ce priveste motorizarile celui de-al doilea membru al familiei SUV de la Audi, intre motoarele disponibile se vor numara un TDI nou-nout, de 204 CP, si V8-ul FSI de 4.2 litri.
Pentru a va face o idee despre formele noului model, Automarket va prezinta o serie de imagini create de diferite publicatii europene, in care acestea incearca sa anticipeze liniile lui Q5.

sursa:Automarket

Labels:





Meta

Gossip Toolbar