Bucharest Challenge: Atmosfera pe circuit

Ultima zi de curse pe Bucharest Ring a insemnat politicieni, fete, accidente, ploaie si intrare libera la FIA GT.

cea mai importanta zi a evenimentului organizat sub egida FIA la Bucuresti, ploaia a dat batai de cap organizatorilor dar mai ales pilotilor. Ca de obicei in acest weekend, masina cel mai des intalnita pe pista a fost Safety Car-ul, care a neutralizat cursa la fiecare iesire in decor.
Nu a lipsit dintre spectatori nici Traian Basescu, care a venit sa isi savureze victoria din referendum pe grila de start a cursei din FIA GT3, raspunzand aplauzelor din tribune. Pentru ca aversele nu au incetat pana la sfarsitul zilei, organizatorii au decis sa lase intrarea libera, fapt care i-a nemultumit pe platitorii de bilete care isi achizitionasera din timp tichetele de acces. Obiectiv: tribune cat mai pline la FIA GT, cursa care incheia programul de competitii de la Bucharest Challenge 2007.
Unii dintre cei mai solicitati oficiali astazi au fost comisarii de cursa, care au fluturat steagurile de avertizare, au tinut aproape continuu placa SC (Safety Car) in pozitie orizontala si au cautat pe pista, intre curse, resturi de bolizi.

Sursa:Automarket

Labels: ,





Meta

Gossip Toolbar